Soita
Toimialue:Kuopio ja Koko Suomi

Kuopion Muutto ja Kuljetus Oy

KULJETUS- JA MUUTTOFIRMA KUOPIO

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas

Kuopion Muutto ja Kuljetus Oy tuottaa nopeita ja luotettavia muutto- ja kuljetuspalveluja, jotka loistavat ammattitaidolla ja asiakaspalvelun laadulla.

 

Missiomme

Tarkoituksemme on palvella asiakkaitamme parhain mahdollisin keinoin.

Muuttofirmamme Kuopiossa erottuu rautaisella ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Reipas ja kokenut tiimimme varmistaa, että kuljetukset hoituvat ajallaan, turvallisesti ja asiakkaalle aina vaivattomasti.

Kuinka kaikki alkoi

Tarinamme

Aloitimme toimintamme sillä ajatuksella, että muuttofirman pitäisi pystyä tarjoamaan luotettavaa ja ammattimaista palvelua, samalla ylläpitäen erinomaista asiakaspalvelun laatua.

Olemme aina olleet yrittäjähenkisiä ja pyrkineet tekemään työmme paremmin, kuin pelkästään hyvin. Vuonna 2019 päätimmekin seurata intohimoamme ja alkaa tarjoamaan mahdollisimman huolettomia sekä turvallisia muuttokokemuksia Kuopion alueella.

Siitä lähtien emme ole katsoneet taaksemme, ja olemmekin toteuttaneet jo lähes tuhat muuttoa. Kovalla työllä ja omistautumisella se, mikä alkoi parista muuttomiehestä ja yhdestä pakettiautosta, on nyt kehittynyt yhdeksi arvostetuimmista muuttofirmoista Kuopiossa.

Vaikka aloitimme toiminnan ensin kaupungin rajojen sisäpuolella, olemme kasvaneet kattamaan koko Pohjois-Savon alueen. Autamme yksityis- ja yritysasiakkaitamme viikoittain myös muualla Suomessa, tarjoten apua pienistä muutoista isoihin ja pitkän matkan kuljetuksiin.

Liiketoimintamme on kasvanut nopeasti juuri siksi, että olemme rakentaneet perustamme loistavalle asiakaspalvelulle.

Menestyäksemme yhä enemmän aiomme jatkaa osaamisemme kehittämistä sekä asiakkaisiimme ja työntekijöihimme investoimista. Olemme todella ylpeitä siitä, missä yrityksemme on tänä päivänä, ja jatkamme väsymätöntä työskentelyä ylläpitääksemme korkeita laatustandardejamme.

Riippumatta siitä, millainen muutto- tai kuljetustarve sinulla on, me olemme valmiina auttamaan. Sitoudumme jatkossakin tarjoamaan erittäin laadukasta palvelua, jossa asiakas asetetaan aina etusijalle. Mikäli haluatkin aidosti välittävän tiimin varmistamaan saumattoman muuton, takaamme Kuopion Muutto ja Kuljetus Oy:n olevan varma valinta.

Terveisin Justus ja Jonne, perustajat

1 +
Vuotta vanha yritys
0 +
Tyytyväistä asiakasta
0 %
Asiakastyytyväisyys
Paras mahdollinen muuttopalvelu Kuopiossa

Korkeat laatustandardit

Kuopion Muutto ja Kuljetus tarjoaa täyden palvelun muuttokokemuksen, joka räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi. Ylläpidämme korkeita laatustandardeja, jotka takaavat ripeän toimituksen, turvalliset kuljetusratkaisut ja erinomaisen asiakaspalvelun alusta loppuun saakka.

Kokeneet muuttoammattilaiset

Tehokas kymmenen hengen tiimimme koostuu reippaista ja luotettavista, vakituisista ja keikkaluontoisista työntekijöistä, jotka palvelevat sydämellä ja ammattitaidolla.

Kokeneimmilla ammattilaisillamme on takanaan jopa kymmenen vuotta muuttoalalla.

Kaikki arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muuttomiehet ripeitä ja hyvällä asenteella."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muutto sujui ripeästi, ja tavaroita järjesteltiin ja kuljetettiin muutossa asianmukaisesti. Kommunikointi oli sujuvaa."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kahdella isolla muuttoautolla tavaroiden siirrossa ei aika mennyt asuntojen välillä ajamiseen, jolloin muuttokin valmistui nopeammin kuin osasimme kuvitella! Työntekijät olivat todella reippaita ja hyvän tuulisia!"
Muuttaja Kuopio - Vuorela
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaksion muutto Espoosta Kuopioon. Kaikki sujui hyvin ja luotettavasti, ei mitään erikoista. Maksu kortilla ja heti sai kuitin. Kotimaista palvelua."
Muuttaja Espoo - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reippaat asiansa osaavat muuttomiehet. Muutto sujui moitteettoman ripeästi."
Muuttaja Joensuu - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muutto onnistui erittäin sujuvasti, parempaa muuttopalvelua en olisi voinut toivoa!"
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ammattilaiset asialla, se piti mitä luvattiin. Hinta- laatusuhde kohdallaan. Voin suositella hyvällä omallatunnolla."
Muuttaja Kajaani - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Muutto meni oikein sujuvasti, kun ammattilaiset tekemässä."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erinomainen ja aikataulullisesti sukkela muutto. Kiitos jo toistamiseen :)!"
Muuttaja Kuopio - Pirkkala
Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu