Soita
Toimialue:Kuopio ja Koko Suomi

Huonekalu-kuljetukset

Huonekalukuljetukset

Kuljetus- ja muuttofirma Kuopiossa

Nopeat ja luotettavat huonekalukuljetukset

Kuljetus- ja muuttofirma Kuopiossa

Nopeat ja luotettavat huonekalu-kuljetukset

Jos olet hankkinut painavaa tai tilaa vievää tavaraa, mutta et pysty kuljettamaan sitä kotiisi tai toimistoosi, pyydä meidät avuksi.

Kuopion Muutto ja Kuljetus Oy:ltä saat käyttöösi huolelliset ja ripeät ammattilaiset, jotka noutavat huonekalusi, lastaavat ne autoon ja toimittavat irtaimiston jouhevasti paikasta toiseen.

AMMATTIMAINEN HUONEKALUJEN KULJETUS

Näin kuljetusprosessimme toimii

Tarjoamme ammattitaitoiset kuljetus- ja muuttopalvelut Kuopiossa, Pohjois-Savossa sekä muualla Suomessa. Olemme omistautuneet työllemme 100-prosenttisesti – meille tärkeintä on asiakkaamme tyytyväisyys.

Pyydä ja vastaanota tarjous

Pyydä ilmainen arvio soittamalla meille tai täyttämällä sivustolta löytyvä tarjouspyyntölomake. Saat meiltä tarjouksen 24 tunnin sisällä pyynnön jättämisestä.

Vahvista tilaus

Keskustele kuljetuksen yksityiskohdista kokeneen muutto- ja kuljetusalan asiantuntijamme kanssa. Kun vahvistat tilauksen, voit luottaa meidän saapuvan paikalle prikulleen sovittuna aikana.

Nauti mielenrauhasta

Vältä kaikki se vaiva, mikä huonekalujen kuljetukseen yleensä liittyy. Anna meidän huolehtia raskaista nostoista ja seuraa itse vierestä, kun tavarasi löytävät näppärästi uuteen kotiinsa.

Laadukas kuljetus- ja
muuttofirma Kuopiossa

Yksinkertaisesti paras valinta

Ammattilaisten palkkaaminen kannattaa, kun muutat uusiin tiloihin tai tarvitset kantoapua yksittäisen huonekalun kanssa. Koulutettu ja ammattitaitoinen tiimimme tekee muutosta nopeaa, helppoa ja sujuvaa!

Pakkaus- ja purkupalvelu

Pakkaus- ja purkupalvelu

Erikoistumme täyden palvelun muuttoihin ja kuljetuksiin, joissa teemme kaiken pakkaamisen ja purkamisen puolestasi. Pakkaamme huonekalut huolellisesti ja kuljetamme ne perille ripeästi, mutta turvallisesti.

Asunnon ja irtaimiston suojaus

Asunnon ja irtaimiston suojaus

Meillä on ammattimaiset välineet asunnon ja huonekalujen täydelliseen suojaamiseen. Suojaamme kuljetuksen ajaksi lattiapinnat, kulkuväylät, keittiökalusteet, sängyn, sohvan ja kaikki muutkin huonekalut.

Siirto-, asennus- ja irrotusapu

Siirto-, asennus- ja irrotusapu

Kannamme puolestasi kaapit, hyllyt sekä muut painavat ja isokokoiset esineet. Hoidamme myös kodinkoneiden, esimerkiksi pyykinpesukoneen tai jääkaapin turvallisen irrotuksen, asennuksen ja siirron.

Pakkaustarvikkeet

Pakkaustarvikkeet

Jos haluat tehdä asiat mieluummin itse, vuokraamme sinulle kestävät ja suojaavat muuttolaatikot ja tarjoamme niiden tuonti- ja noutopalvelun. Pyynnöstäsi toimitamme samalla myös pakkausmateriaalit.

Luotettava kalusto

Luotettava kalusto

Apunamme on täysin varusteltu ja käyttövalmis muuttoautokalusto. Kolmen 22 m³ pakettiauton varusteluun sisältyy aina nokkakärryt, kuormaliinoja ja muuttopeittoja, joilla varmistamme turvallisen kuljetuksen.

Räätälöity palvelu

Räätälöity palvelu

Kuljetustarpeita on erilaisia ja monen kokoisia. Siksi keskustelemme ensin kanssasi yksityiskohdista ja räätälöimme kuljetusratkaisut juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

Kaikki arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muuttomiehet ripeitä ja hyvällä asenteella."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muutto sujui ripeästi, ja tavaroita järjesteltiin ja kuljetettiin muutossa asianmukaisesti. Kommunikointi oli sujuvaa."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kahdella isolla muuttoautolla tavaroiden siirrossa ei aika mennyt asuntojen välillä ajamiseen, jolloin muuttokin valmistui nopeammin kuin osasimme kuvitella! Työntekijät olivat todella reippaita ja hyvän tuulisia!"
Muuttaja Kuopio - Vuorela
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaksion muutto Espoosta Kuopioon. Kaikki sujui hyvin ja luotettavasti, ei mitään erikoista. Maksu kortilla ja heti sai kuitin. Kotimaista palvelua."
Muuttaja Espoo - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reippaat asiansa osaavat muuttomiehet. Muutto sujui moitteettoman ripeästi."
Muuttaja Joensuu - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muutto onnistui erittäin sujuvasti, parempaa muuttopalvelua en olisi voinut toivoa!"
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ammattilaiset asialla, se piti mitä luvattiin. Hinta- laatusuhde kohdallaan. Voin suositella hyvällä omallatunnolla."
Muuttaja Kajaani - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Muutto meni oikein sujuvasti, kun ammattilaiset tekemässä."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erinomainen ja aikataulullisesti sukkela muutto. Kiitos jo toistamiseen :)!"
Muuttaja Kuopio - Pirkkala
Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu