Soita
Toimialue:Kuopio ja Koko Suomi

Laadukas muuttofirma Kuopiossa

Muuttopalvelu Kuopio

Teemme muutostasi nopeaa ja vaivatonta

Oletpa muuttamassa uuteen kotiin vieraalle paikkakunnalle tai siirtämässä liiketoimintaasi toisiin tiloihin, me teemme muutostasi täysin stressivapaata. Muuttoammattilaisemme takaavat erinomaisen palvelun ja toimittavat irtaimistosi perille nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti.

MUUTTAMINEN EI VOISI OLLA ENÄÄ HELPOMPAA

Näin muuttoprosessimme toimii

Tarjoamme ammattitaitoiset muuttopalvelut Kuopiossa, Pohjois-Savossa sekä muualla Suomessa. Olemme omistautuneet työllemme 100-prosenttisesti – meille tärkeintä on asiakkaamme tyytyväisyys.

Pyydä ja vastaanota tarjous

Pyydä ilmainen muuttoarvio soittamalla meille tai täyttämällä sivustolta löytyvä tarjouspyyntölomake. Saat meiltä tarjouksen 24 tunnin sisällä pyynnön jättämisestä.

Varaa muutto

Keskustele muuton yksityiskohdista ja toiveistasi kokeneen muutto- ja kuljetusasiantuntijamme kanssa. Kun tilaat muuton, voit luottaa meidän saapuvan paikalle prikulleen sovittuna aikana.

Muuta nopeasti ja vaivattomasti

Pakkaa kamppeesi (tai anna meidän hoitaa se puolestasi) ja jätä loppu kokeneelle tiimillemme. Jos haluat tehdä muutostasi mahdottoman helppoa, voit jättää myös irtaimiston purkamisen meidän huoleksemme.

Nopea kuljetus- ja muuttofirma Kuopiossa

Yksinkertaisesti paras valinta

Tiimimme on varustautunut käsittelemään monen tyyppisiä ja kokoisia muuttoja nopealla aikataululla. Kanssamme muuttosi sujuu vaivatta, ja pyynnöstäsi hoidamme myös kaikki muutkin prosessiin liittyvät asiat.

Pakkaus- ja purkupalvelu

Pakkaus- ja purkupalvelu

Erikoistumme täyden palvelun muuttoihin, joissa teemme kaiken pakkaamisen ja purkamisen puolestasi. Saat muuttaa suoraan asuntoon tai omakotitaloon, jossa tavarat ovat löytäneet valmiiksi paikoilleen.

Asunnon ja irtaimiston suojaus

Asunnon ja irtaimiston suojaus

Meillä on ammattimaiset välineet esineiden ja asunnon täydelliseen suojaamiseen. Saamme suojattua muuton ajaksi lattiapinnat, kulkuväylät, keittiökalusteet, sängyn, sohvan ja kaikki muutkin huonekalut.

Siirto-, asennus- ja irrotusapu

Siirto-, asennus- ja irrotusapu

Kannamme puolestasi kaapit, hyllyt sekä muut isokokoiset ja painavat tavarat. Lisäksi hoidamme puolestasi pyykinpesukoneen ja muiden kodinkoneiden turvallisen irrotuksen ja asennuksen.

Muuttotarvikkeet

Muuttotarvikkeet

Jos teet asiat mieluummin itse, vuokraamme sinulle kestävät muuttolaatikot ja tarjoamme niiden tuonti- ja noutopalvelun. Pyynnöstäsi toimitamme samalla myös pakkausmateriaalit.

Hyvin varusteltu kalusto

Hyvin varusteltu kalusto

Apunamme on täysin varusteltu ja käyttövalmis muuttokalusto. Kolmen 22 m³ pakettiauton varusteluun sisältyy aina nokkakärryt, kuormaliinoja ja muuttopeittoja, joilla varmistamme turvallisen kuljetuksen.

Räätälöity palvelu

Räätälöity palvelu

Asuntomuuttoja on erilaisia ja monen kokoisia. Siksi keskustelemme ensin kanssasi yksityiskohdista ja räätälöimme muuttoratkaisut juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivaksi.

Kaikki arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muuttomiehet ripeitä ja hyvällä asenteella."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muutto sujui ripeästi, ja tavaroita järjesteltiin ja kuljetettiin muutossa asianmukaisesti. Kommunikointi oli sujuvaa."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kahdella isolla muuttoautolla tavaroiden siirrossa ei aika mennyt asuntojen välillä ajamiseen, jolloin muuttokin valmistui nopeammin kuin osasimme kuvitella! Työntekijät olivat todella reippaita ja hyvän tuulisia!"
Muuttaja Kuopio - Vuorela
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kaksion muutto Espoosta Kuopioon. Kaikki sujui hyvin ja luotettavasti, ei mitään erikoista. Maksu kortilla ja heti sai kuitin. Kotimaista palvelua."
Muuttaja Espoo - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reippaat asiansa osaavat muuttomiehet. Muutto sujui moitteettoman ripeästi."
Muuttaja Joensuu - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Muutto onnistui erittäin sujuvasti, parempaa muuttopalvelua en olisi voinut toivoa!"
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ammattilaiset asialla, se piti mitä luvattiin. Hinta- laatusuhde kohdallaan. Voin suositella hyvällä omallatunnolla."
Muuttaja Kajaani - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu. Muutto meni oikein sujuvasti, kun ammattilaiset tekemässä."
Muuttaja Kuopio - Kuopio
"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erinomainen ja aikataulullisesti sukkela muutto. Kiitos jo toistamiseen :)!"
Muuttaja Kuopio - Pirkkala
Muuttomaailma.fi suosittelema muuttopalvelu